Doorgaan naar hoofdcontent

Eat your own dogfood

Ofte: maak gebruik van je eigen producten. Ik begin een beetje te twijfelen of Mozilla dit wel doet. Op een pc die ik niet op de wereldrecordpogingsdag heb upgedate, kwam ik deze avond dit beeldje tegen:


Dit is natuurlijk handig voor mensen die gewoon zijn om met Internet Explorer te werken. Maar ik ben reeds lang 'bekeerd' en gebruik Firefox al enkele versies lang. Het zou dan ook iets vriendelijker zijn wanneer Mozilla mij een upgradeprocedure voorstelt.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Creative Bin Bags | Fubiz™

via fubiz.net Help me eraan denken, morgenochtend vroeg.

Brave Thinkers

via bravethinkers.theatlantic.com Moedige denkers, we hebben er zo'n nood aan. Posted via web from dubtje's posterous

World Animal Day 2009 - The Big Picture

via boston.com Legdu rustig neer, en niet bewegen hé manneke! Posted via web from dubtje's posterous