Doorgaan naar hoofdcontent

Cavendish op het podium


Vandaag wegens teveel werk geen Tour gehoord of gezien. Maar dankzij PicApp mag ik hier gratis en voor niets en volstrekt legaal de foto van de winnaar zetten. Een leuke service voor bloggers die de actualiteit willen becommentariëren. Over de ronde zijn er echter vele anderen die veel meer kunnen vertellen. Maar als ik mijn best doe, krijg ik voor het gebruik van deze foto's zelfs nog een leuk cadeautje. Meer als het zover is.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Creative Bin Bags | Fubiz™

via fubiz.net Help me eraan denken, morgenochtend vroeg.

Brave Thinkers

via bravethinkers.theatlantic.com Moedige denkers, we hebben er zo'n nood aan. Posted via web from dubtje's posterous

World Animal Day 2009 - The Big Picture

via boston.com Legdu rustig neer, en niet bewegen hé manneke! Posted via web from dubtje's posterous